Oplossingen voor elk vochtprobleem - landelijke dekking - scherpe tarieven - gratis offerte

Wat kost vochtbestrijding?

Het is heel moeilijk om standaard tarieven af te geven voor vochtbestrijding- en vochtweringwerkzaamheden. Er zijn vele verschillende oorzaken en oplossingen van vochtproblemen en zelden is er sprake van standaard situaties.

Vochtschade en vochtproblemen kunnen zeer divers van oorzaak en oplossing zijn:

- een vochtplek in het plafond kan bijvoorbeeld veroorzaakt zijn door een daklekkage of door foutief aangebrachte isolatie of door een lekkende waterleiding of een lekkende rioleringsleiding etc.

- de kosten voor een dergelijke oplossing variëren daarom sterk. Het ene dak is bijvoorbeeld het andere dak niet. De kosten kunnen enorm verschillen.

Wij staan voor u klaar!

Gratis Offerte Aanvragen

U kunt bij ons gratis en volledig vrijblijvend een offerte aanvragen voor werkzaamheden die betrekking hebben op het oplossen en voorkomen van vochtproblemen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn afdichten van kelders, injecteren van muren en vloeren, impregneren, reinigen, isoleren, coaten van vloeren en wanden, vochtdetectie etc.

Wij hebben met onze partners een dekking in geheel Nederland en zijn u graag van dienst met een gratis inspectie en offerte. Vraag gerust aan, het is volkomen vrijblijvend en zo weet u tenminste waar u aan toe bent. Klik op de onderstaande banner voor het aanvraagformulier.

Standaardtarieven zijn moeilijk

Vochtbestrijding en -wering is maatwerk

Onder de noemer vochtbestrijding en vochterwering vallen vele soorten werkzaamheden zoals onder andere loodgieterswerken, dakdekkerswerken en bijvoorbeeld metselwerken. Soms moeten funderingen aangepast worden en zijn grond- en graafwerkzaamheden van toepassing.

Het is daarom moeilijk om gestandaardiseerde prijzen te verstrekken aangezien de oorzaken van vochtproblemen zelden standaard zijn.

Sommige werkzaamheden zijn wel redelijk standaard zoals bijvoorbeeld het injecteren van muren. Daar is wel een vierkante meter prijs voor te geven, maar is ook weer afhankelijk van de locatie en bereikbaarheid van de werklocatie.

Het beste kunt u bij ons een geheel vrijblijvende en gratis offerte aanvragen. Op basis van uw informatie kunnen we u dan een vaste prijs of een richtprijs geven.

Indien noodzakelijk komen wij kostenloos bij u een werkopname doen om zo een goede prijsopgave te kunnen doen.