Oplossingen voor elk vochtprobleem - landelijke dekking - scherpe tarieven - gratis offerte

Coaten van de vloer

Het coaten van de vloer kan u helpen om deze te beschermen tegen verschillende negatieve invloeden, die vochtproblemen in de hand kunnen werken. Zorg voor een vochtwerende coating, waarmee u ervoor zorgt dat u vocht buiten de deur kunt houden en u zo lang mogelijk van de vloer kunt genieten. De coating zorgt er namelijk voor dat er voldoende lichtechtheid blijft bestaan en u kunt zorgen voor weerbestendigheid. U brengt met het coaten van de vloer een belangrijke beschermlaag aan, die ervoor zorgt dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid.

Gecoate keldervloer in combinatie met injectering en scheurreparatie.

Basisvoorwaarden van de vloer

Houd er rekening mee dat het voor het coaten van de vloer van belang is om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de vloer egaal en hechtkrachtig is, op het moment dat u de vochtwerende coating wilt aanbrengen. U dient er daarnaast voor te zorgen dat de vloer vrij is van scheuren, droog en schoon is. Verwijder eerst oude verflagen, indien deze een slecht hechtvermogen kennen. Indien er sprake is van een buitenvloer, spaanplaat of een veel belopen oppervlak dient u eerst de deklaag te gronden.

Grondige voorbehandeling van de vloer is noodzakelijk.

Garages en fietsenhokken

Net name bij vloeren van garages, fietshokken, waskeukens en hobbyruimten is de kans groot dat er wel eens wat olieresten op de grond zijn gevallen, of er sprake is geweest van dooizout of wasmiddelen in verontreinigd water. In dat geval loopt u een relatief groot risico op vochtschade en is het dus verstandig om gebruik te maken van een vochtwerende coating. U kunt deze aanbrengen nadat u de vloer grondig heeft geveegd en u deze heeft schoongemaakt, om vervolgens een laag grondverf aan te brengen. U kunt op die manier goed uit de voeten met de vochtwerende coating en ervoor zorgen dat deze tot een optimale bescherming zal leiden.

Grondverf en spaanplaat zelf doen

Is de grondverf gedroogd? Dan kunt u de eerste deklaag aanbrengen. Houd er rekening mee dat u voor de hoeken en randen het best een kleine kwast kunt gebruiken, de grote oppervlakten kunt u doen met een roller. U heeft twee deklagen met de vochtwerende coating nodig om deze slijtvast en oliedicht te krijgen.

Bespaar fors op uw kosten en vraag altijd offertes aan bij meerdere partijen.

Met name een veelbelopen vloer van spaanplaat gaat er snel lelijk uit zien. Vuil kan hier gemakkelijk in doordringen, waardoor een waterafstotende verf in dat geval een goede keuze vormt. Op die manier kunt u de vochtwerende coating effectief aanbrengen en zorgt u ervoor dat u hier zo min mogelijk last van heeft.Gratis offerte aanvragen

Gratis offerte voor het oplossen van uw vochtproblemen.U kunt bij ons gratis en volledig vrijblijvend een offerte aanvragen voor werkzaamheden die betrekking hebben op het oplossen en voorkomen van vochtproblemen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn afdichten van kelders, injecteren van muren en vloeren, impregneren, reinigen, isoleren, coaten van vloeren en wanden, vochtdetectie etc.

Wij hebben met onze partners een dekking in geheel Nederland en zijn u graag van dienst met een gratis inspectie en offerte. Vraag gerust aan, het is volkomen vrijblijvend en zo weet u tenminste waar u aan toe bent. Klik op de onderstaande banner voor het aanvraagformulier.